Een betrouwbare partner in multi-task machining

Gedro: Complete oplossingen

We beperken ons overigens niet tot verspanende bewerkingen. We denken liever in oplossingen voor u. Dat betekent dat u bij ons een montageklaar onderdeel inkoopt. Door ons geboord, getapt, gebrootst, gezaagd, gelast en gespoten. Voor de bewerkingen die om een specialistisch machinepark vragen, werken we samen met partners.

Zelfs de levering van onderdelen zien we als maatwerk. We leveren just in time. Dat realiseren we door op basis van uw forecast te produceren en onderdelen voor u op voorraad te houden. Daarnaast hebben we de flexibiliteit om spoedorders uit te voeren met een minimale doorlooptijd.

Als toeleverancier maken we onderdeel uit van uw productieproces. Onze leverbetrouwbaarheid is direct vaninvloed op de continuïteit van úw productieprocessen. Hoe beter we uw en onze processen op elkaar afstemmen – of zelfs integreren – hoe efficiënter kunnen we samenwerken. Daarom hebben we onze organisatie gestroomlijnd. Processen hebben we geoptimaliseerd; orders worden gedocumenteerd. De orderstatus wordt aan u bevestigd. Afgeleverde producten voorzien we van uw eigen barcode of een ander kenmerk. Een ER-oplossing helpt ons bij het bewaken en beheersen van onze bedrijfsprocessen. Het mogen dan interne zaken zijn, ze tekenen onze kwaliteit. Juist dát maakt ons tot een betrouwbare partner die niets aan het toeval overlaat. Een betrouwbare partner in productie.

« Terug