Een betrouwbare partner in multi-task machining

Gedro: Méér dan metaalbewerking

Gedro Metaal BV levert onderdelen, halffabrikaten en eindproducten in grote en kleine series. Producten van alle denkbare metalen (ferro en non-ferro) en kunststoffen. Producten die niet alleen qua technische specificaties aan de hoogste eisen voldoen, maar ook in logistiek opzicht een oplossing vormen. Ze zijn het resultaat van een geavanceerd machinepark en een gestroomlijnde organisatie.

Het machinepark van Gedro Metaal BV is vooral ingericht op verspanende bewerkingen. Zo hebben we onder meer een 5-assige CNC-draai- en freescombinatie, een CNC-draaibank en diverse conventionele machines. Het productieproces hebben we zó ingericht, dat we met één opspanning zoveel mogelijk bewerkingen kunnen uitvoeren. Daardoor werken we niet alleen bijzonder nauwkeurig, het maakt ons bovendien flexibel bij de productie van grote en kleine series. De korte omsteltijden zijn daarnaast efficiënt.
Sommige klanten betrekken ons bij de engineering van producten. Dat resulteert in onderdelen die aan de functionele eisen voldoen én efficiënt geproduceerd kunnen worden. Inventief als we zijn, denken we ook na de engineeringsfase graag na over mogelijkheden om het productontwerp te optimaliseren.

Meer over Gedro »